laboratoire-diamex laboratoire-diamex
Français   Nederlands   English   Deutsh   Espagnol   Russian  
Gids advies :
 

Diamex is een gamma verzorgingsproducten voor dieren dat al ruim 40 jaar op de markt is;

Onze producten zijn bestemd voor gebruik door professionele dierenverzorgers en -kwekers

Door de evenwichtige formule en de aangepaste pH-waarde van de shampoos, conditioners en verzorgingsproducten zijn deze perfect geschikt voor de specifieke kenmerken van elk huid- en vachttype. Onze viervoeters hebben immers van nature een dunne laag vet die de vacht beschermt en ze meer waterafstotend maakt. Luchtvervuiling en onze te warme huizen in de winter kunnen de vacht aantasten en uitdrogen. Zo kan de vacht gaan klitten en doffer van kleur worden.

Een bad is de perfecte manier om de vacht te reinigen, zo wordt ook de pels verlucht en de huid gestimuleerd. Op die manier zal de “anagene” fase versnellen en verbetert de hygiëne van het dier.

Door een conditioner te gebruiken, wordt de beschermende vetlaag van de vacht hersteld dankzij de werking van verzachtende en voedende bestanddelen.
We hebben ook een speciaal parfumgamma ontwikkeld dat het dier absoluut niet hindert en dat zijn baasje graag zal ruiken.

De laboratoria Diamex bieden een oplossing voor elk vachttype.

  Bichon Frise     Sharpei     Briard     Airedale     Fox terriër     Welsh terrier     Afghaanse windhond     Collie     Engelse buldog     Amerikaanse coker     Maltezer     Poedel     Scottish     Yorkshire     Shih-tzu     Westie    
 
Powered by Modul@net